Conflict sindical la o multinațională din Timișoara!

La compania Flextronics Timișoara mocnește un nou conflict sindical. Sindicatul Liber Solectron Timișoara nu este de acord cu forțarea angajaților companiei de a lua cele 5 zile de concediu până la sfârșitul lunii martie.

”Este un abuz din partea companiei. Este o modalitate de a acoperi managementul defectuos pe care îl mențineți de ani de zile. Este o modalitate de a acoperi pierderile din investițiile fără acoperire, de achizițiile de materiale și echipamente ce nu sunt folosite ,sau chiar casate. E timpul să nu mai plătească angajații pentru greșelile altora. Își permit pentru că instituțiile statului le tolerează, uneori chiar complici în a mușamaliza accidente de muncă și ore suplimentare peste cele legale”, spune lider sindical Lucian Malea.
Magazin Margo
Conform unui comunicat intern al companiei, transmis de Adrian Gabriel Sabău, HR Operations Manager, ”Zilele de concediu rămase neefectuate pot impacta negativ indicatorii financiari și, în consecință, performanța fabricii. În acest sens, conducerea companiei a decis următoarele: toți angajații trebuie să efectueze toate zilele de concediu de odihnă restante din 2016, până la sfârșitul lunii februarie 2017; toți angajații trebuie să efectueze 5 zile de concediu de odihnă, aferente anului 2017, până la sfârșitul lunii martie 2017; până la data de 15 februarie, toți angajații trebuie să finalizeze programarea concediului de odihnă aferent anului 2017”.

Sursa:ziuadevest.ro

2 comentarii:

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails