Disclaimer

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul Blog-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Blog-ul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale ), apartin Blog-ului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Blog-ului.
Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor, fotografiilor, fisierelor video etc. publicate de dvs. pe Blog se transfera asupra Blog-ului de indata ce dvs le postati. Dupa momentul afisarii acestora pe Blog, dvs continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs aveti in continuare dreptul de a folosi acel Continut in orice mod doriti. Prin afisarea sau publicarea oricarui tip de Continut pe Blog dvs ne acordati o licenta limitata, neexclusiva de a le folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui.
Autorizatia pe care dvs o dati Blog-ului este non-exclusiva (insemnand ca aveti libertatea de a acorda autorizatii in privinta Continutului dvs catre oricine altcineva pe langa Blog), lipsita de taxa aferenta dreptului de autor (insemnand ca Blog-ul nu este obligat sa va plateasca vreo taxa pentru folosirea Continutului pe care dvs il afisati), cesionabila (astfel incat Blog-ul isi poate folosi afiliatii si subcontractantii, precum retelele de distribuire a continuturilor pe Internet, in vederea furnizarii Serviciilor oferite de Blog).
Dvs garantati ca:
a) detineti Continutul afisat de dvs in cadrul Blog-ului sau detineti in orice fel dreptul de a garanta Blog-ului licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui Continutul respectiv si
b) afisarea Continutului dvs in cadrul Blog-ului nu violeaza drepturile de intimitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricarei persoane.

Sunteti de acord sa platiti orice drepturi de autor, taxe, si orice alte sume de bani datorate oricarei persoane datorita vreunui Continut afisat de catre dvs in cadrul Blog-ului..
2. Utilizarea continutului Blog-ului
Puteti copia si printa Continutul Blog-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Blog-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Blog-ului:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Blog-ului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Blog-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul Text, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul Text pot fi trimise la adresa de email: dan.haban@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails