Whitney Houston a murit

O veste socanta a indoliat lumea muzicala. Whitney Houston a incetat din viata azi noapte, la doar 48 de ani. Nici medicii, nici impresarul ei nu au dezvaluit deocamdata cauza mortii.


"Din nefericire, este adevarat", a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei, Jill Fritzo, care nu a oferit alte detalii.


Whitney Houston a murit la varsta de 48 de ani. Decesul a fost pronuntat la 3:55, ora locala.

Pe de alta parte, un purtator de cuvant al politiei din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat: "(Sambata) la ora 3.55 p.m. (ora locala), a fost pronuntat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel".

Acesta a mai spus ca serviciile de urgenta au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar incercarile de resuscitare a cantaretei au esuat.

Cauza decesului nu a fost deocamdata facuta publica.

Se pare ca Houston se afla la Los Angeles pentru o petrecere organizata de producatorul muzical Clive Davis, un eveniment anual care are loc cu o zi inainte de gala Grammy.

Se stie doar ca artista a fost gasita fara viata intr-un hotel din Beverly Hills, iar presa americana sugereaza ca decesul are legatura cu dependenta sa de droguri.

Castigatoare a sase premii Grammy, Whitney a dominat industria muzicala in anii '80 si '90. Talentul, faima si averea nu au ferit-o insa de o viata plina de suferinta si de abandonul in lumea inselatoare si fatala a stupefiantelor.

Un destin plin de bani si premii, dar lipsit de dragostea dupa care Whitney a tanjit toata viata. Mai bine de un deceniu, vocea fara cusur a rasunat in milioane de case din lumea intreaga. Stau marturie cele peste 170 de milioane de albume vandute.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina. A reusit sa-i depaseasca astfel si pe cei din trupa Beatles.

Dincolo insa de reflectoare si turnee, artista a adunat, an de an, numai esecuri, dezamagiri si suferinta. Casatoria ei cu Bobby Brown s-a dovedit un dezastru.

Dar, chiar si dupa ce a agrest-o si a impins-o in lumea dependentilor de droguri, Whitney a continuat sa-l iubeasca cu disperare.

Divortul si relansarea carierei muzicale nu i-au adus linistea. Ba dimpotriva. In 2010, Whitney n-a mai fost in stare sa cante, iar prestatia ei pe o scena din Australia i-a intristat, dar i-a si infuriat pe multi.

Din vocea ei, altadata de neegalat, nu mai ramasese aproape nimic. A urmat un sir lung de internari si externari din clinici de dezintoxicare si multa vreme, fanii n-au mai stiut ce se petrece cu ea.

Indiferent de circumstantele mortii, admiratorii sai nu-i vor uita niciodata vocea, asa cum rasuna ea in cea mai buna melodie a lui Whiteny - "I will always love you".

Un comentariu:

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails