Stii sa "citesti" in decolteul unei femei? Forma sanilor tradeaza personalitatea!

Specialistii in steromantie - stiinta care poate citi personalitatea femeilor dupa forma sanilor- sustin ca doar aruncand o privire in decolteul doamnelor pot spune cat de simpatice, muncitoare sau amuzante pot fi acestea.

Iata cele cinci tipuri de sani si personalitatile pe care le tradeaza:
1. Sanii cireasa - Femeile cu sanii mici si indrazneti, sau in forma de cireasa, sunt foarte sociabile, ideale partenere de viata si nu au preferinte in ceea ce priveste sexul. De asemenea, acestea ii suspecteaza pe parteneri de infidelitate.
2. Sanii para - Doamnele posesoare de astfel de sani sunt simpatice, independente, incapatanate si puternice in relatiile cu barbatii, carora le vor face viata grea. Totodata viata lor sexuala este foarte incitanta.
3.Sanii in forma de mar - Acestia tradeaza femeile casnice, care muncesc din greu pentru familie si care ajung mai greu la orgasm. De asemenea posesoarele acestui tip de sani sunt tenatate sa schimbe des partenerii.
4.Sanii in forma de lamaie - Femeile cu astfel de sani sunt aventuroase, dornice de sex salbatic si mint cu usurinta.
5.Sanii pepene - Doamnele bine dotate sunt optimiste, senzuale, pline de viata, lipsite de complexe si nu au inhibitii atunci cand fac sex.

2 comentarii:

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails