13-15 Iunie 1990

Aproape 20 de ani de Umilinta si Batjocura , incununati de Marea Reusita a elitei politice in musamalizarea , mult discutatei probleme " 13-15 IUNIE 1990 ! " Dupa indelungi tergiversari si mult mai lungi procese , au constatat (ei) cei mai de vaza Magistrati ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca e mai probabil sa bata palma cu politicul si sa lase dosarele naibii la diverse , cum sade bine unui Roman , caci practica e veche si inca mai functioneaza .

Desi exista un lung sir de dosare care ar scutura Curtea pentru Drepturile Omului de la Strassbourg din temelii si de asemenea vistieria tarii de sume grele cu titlul de despagubiri , daune morale si civile , romanasii nostrii cei saraci nu ajung acolo ! Nu le mai arde de asemenea investitii deoarece sunt oricum dusi cu presul, aminati sau ei insisi ar face-o dar nu stiu la ce se inhama ! Eu sunt unul dintre EI ! Recent am primit marea piftie cu titlu de Hotarire Judecatoreasca , care scoate ,sub diferite paragrafe,articole si alineate pe Oricine si in orice fel de sub urmarirea Penala si mai GRAV .....Nimeni nu este facut raspunzator pentru tot ce s-a intimplat in acele zile Blestemate .Credetima ca nu doriti sa aflati , decit poate daca aveti porniri deviate si iubiti scenariile de groaza ! Ajutati-ma sa ajung acolo unde cei ca mine doar viseaza ca mai pot sa-si faca DREPTATE

Un comentariu:

  1. sunt Tudor Alexandru,director in cadrul Hidroelectrica S.A. si sint nemultumit de faptul ca ziaristii trag in salariile mari ale directorilor de companii.oare stiu domnii ziaristi ce raspundere avem noi directorii,ce gestiuni de mii de miliarde avem in grija ?daca domnii ziaristi vor sa poarte un dialog,sa dea un telefon la 0744309100.

    RăspundețiȘtergere

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails