#COLECTIV - Întâmplător sau premeditat?

Uitându-mă în urma celor întâmplate în ultima vreme, adică : 36 de morţi ( ultimul decedat pe data de 09 : 11 : 2015) în urma unui incident neplăcut, un premier ce şi-a dat demisia, o ţară care a ieşit în stradă “din această pricina” şi în acelaşi timp cerând lucruri noi şi oameni noi în conducerea ţării, noi “reprezentaţi” ai poporului care negociază laCotroceni, lucruri pe care şi le-ar dori poporul, mi-e greu să cred că toate lucrurile enumerate mai sus se întâmplă întâmplător. Am analizat puţin lucrurile şi am ajuns laconcluzia că totul a fost premediat. De ce sau de către cine ? Să analizăm puţin lucrurile.

Începem cu incidentul de la colectiv, de la care au pornit toate lucrurile.

În primul rând, trebuie să ştiţi că acest incident a mai avut loc în 7 state până acum, iar în unele state de mai multe ori, dându-se vina la fel ca şi în clubul colectiv, pe artificii. 20 februarie 2003, în clubul The Station, localizat în West Warwick, Rhode Island, este al patrulea într-o listă cu evenimente tragice similare din Statele Unite ale Americii.( în urma unui simplu foc de artificii )

Clubul „Repúblică Cromañón”a fost deschis în aprilie 2004, în Buenos Aires, Argentina. La numai 8 luni de la inaugurare, pe 30 decembrie, a avut loc incendiul care s-a soldat cu 194 de morţi. (Incendiul a pornit de la focul de artificii de la finalul concertului)

În seara de 21 septembrie 2008, în clubul aflat la marginea oraşului Shezhen, China a fost provocat un incendiu în urma unui spectacol de artificii.

Petrecerea de Anul Nou ( 2008 – 2009 ) s-a terminat cu tragedie: clubul Santika din Bangkok, Thailanda, a luat foc. ( sursa incidentului a fost jocul de artificii de la miezulnopţii, din urma căruia ar fi luat foc tavanul sau un scurtcircuit. Focul a lăsat în urmă sa 66 de morţi şi 222 de răniţi )

Evenimentul Хромая лошадь „Calul olog” a avut loc pe 5 decembrie 2009, în Perm, Rusia. În acea seară se celebrau 8 ani de la inaugurarea localului. Gazda spectacolului a adus pe scenă o fântână cu artificii, din care scântei au aprins tavanul şi au produs scurtcircuitarea sistemului electric.
A fost unul dintre cele mai mari dezastre din memoria recentă a Rusiei: autorităţile au declarat că 156 de oameni au murit, fie arşi, fie călcaţi în picioare, iar 160 au fost răniţigrav.

26 ianuarie 2013, aproape de miezul nopţii. Acelaşi tip de spumă izolatoare fonic a luat foc, că în toate cazurile. 242 de morţi şi 168 de răniţi, toţi cu vârste cuprinse între 18şi 30 de ani. Paznicii clubului “au crezut că este o bătaie”, şi au închis uşile clubului pentru a evita că oamenii să plece fără să plătească.

Evenimentul a avut loc într-un club de pe teritoriul braziliei. În incendiul din Canecão Mineiro, club aflat în Belo Horizonte, Brazilia, au murit 7 oameni şi alţi 197 au fost grav răniţi. Un alt eveniment tragic care a pornit de la un aparent inofensiv spectacol de artificii.

Bucureşti. 31 octombrie 2015. 46 de morţi. 121 de răniţi. – Un banal foc de artificii.

Să analizăm puţin cazul de la Bucureşti. Cu puţin timp înainte ca infernul să înceapă, trupa Goodbye to Gravity a cântat piesă The Day We Die. (Nu suntem numere, suntem liberi, suntem aşa de vii, aşa de vii / Pentru că ziua în care vom renunţa va fi ziua în care murim, ziua în care murim ).
Versuri împlinite! Revin la întrebarea “ Întâmplător sau premeditat ?

Fiecare crede ce vrea, dar să mergem mai departe.

Într-un timp foarte scurt, încep proteste la bucureşti cu pretextul că, “ cineva trebuie să plătească pentru ceea s-a întâmplat la clubul colectiv.
Cine mai exact ? Conducerea ţării, în special priministrul ţării, Victor Ponta! Nu îmi place Victor Ponta şi nici nu mă intersează persoana lui. Dar am totuşi o întrebare, cu ce a fost devină Victor Ponta pentru ce s-a întâmplat la clubul Colectiv ? Răspunsul i-l primi de la dl preşedinte, Klaus Iohannis: “"A fost nevoie să moară oameni pentru că Guvernul sădemisioneze." Logic, pentru că P.N.L împreună cu masoneria, au încercat în foarte multe rânduri să dea jos comunismul din conducere, dar nu au reuşit. Ce rămâne de făcut ? Domnul Klaus Iohannis, are perfectă dreptate. Evenimentul nefericit în care aceşti tineri au murit, a fost organizat de "clubul" masonilor, ( acest eveniment a mai avut loc în 7 state până acum, în locaţii diferite, adică cele enumerate mai sus ) din care dl Iohanis face parte împreună cu Traian Băsescu şi regele Mihai. Aduceţi-va aminte că imediat după câştigarea alegerilor prezidenţiale, dl Iohannis s-a dus la regele Mihai acasă, pentru a sărbători marea victorie.

Ciudat este faptul că aceste evenimente au avut şi au loc într-o periodă în care regele Mihai şi-a sărbătorit ziua onomastică. Un bun privlegiu de a ieşi la rampă cu o soluţie pentru popor. Ce este mai ciudat? Traian Băsescu vorbeşte mai mult acum, decât atunci când era preşedinte ( Cei care au studiat despre masoni, ştiu că cei de viţă regală au un locmai special decât ceilalţi în ierarhia masonică şi că toţi regii existenţi fac parte din masonerie, fără excepţii).
Au manipulat poporul într-un mod splendid de frumos", aruncând vina pe Victor Ponta şi guvernul lui pentru ceea ce s-a întâmplat la #Coloectiv, pe când ei erau cei care au organizat asta. Au organizat proteste în Bucureşti şi apoi într-un timp foarte scurt în fiecare oraş din România. Prosteste împotriva guvernului şi a parlamanetului. Ceea ce este ciudat, este faptul că nimeni nu cere demisia masonilor din conducere, cum ar fi demisia lui Klaus Iohannis. De fapt au încercat câţiva care nu s-au prins de ceea ce vrea să facă masoneria , ştiţi ce au păţit? Românii cu pancarde ”Jos Iohannis” au fost îmbrânciţi de protestatari . Protestele din ultimele zile se reduc la atacuri împotriva PSD şi a Parlamentului, nu împotriva Preşedinţiei sau a SRI. Nu se permite să se scandeze ”Jos Iohannis. Demisia”, ci doar ”Jos Parlamentul.

Majoritatea liderilor protestanţilor, sunt masonii care au şi început reformele. De ce spun majoritatea ? Se poate face o distincţie între ei. Cei care s-au dus să negocieze cupreşedintele intre 4 pereţi şi nu în public, sunt masonii. Cei care nu s-au dus şi îşi doresc un dialog public cu dl preşedinte faţă de toţi oamenii, nu au nici o treaba cu masoneria.
Ce doreşte masoneria împreună cu dl. Iohannis în continuare ? Simpul, prima dată doresc ca parlamentul să fie dizolvat şi gurvernul schimbat. PSD împreună cu Victor Ponta şi toţi comuniştii dispar, iar masoneria preia toată conducerea. Logic să doriţi asta, pentru că masonii doresc ca în România să fie din nou monarhie, iar acesta este începutul ei. Dacă parlamentul va fi dizolvat şi guvernul va fi schimbat cu oameni din “popor”, lucrurile vor merge bine o perioada de un an - doi, după care se va propune monarhia. Ce se va întâmpla când va fi monarhie ? Nu ştiu! Din păcate liderii protestanţi ( masoni ) propun în fruntea poporului, tot masoni care doresc acelaşi lucru ( monarhie ).
Îmi pare rău că avem un preşedinte marionetă în mâna masonilor, un pion împins înainte pe tabla de şah! Au murit oamenii în #Colectiv, pentru ce? Ca masonii împreună cu Iohannis să câştige impotrva comuniştilor, împotriva lui Victor Ponta.

Cred că masonii se află în spatele acesteor evenimente! Ce credeţi voi nu ştiu!
Mi-am spus doar părerea!
Şi am să închei punând aceeaşi întrebare : “Întâmplător sau premeditat? “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails