Sfârşit de an şcolar la Școala Generală Nr. 24 din Timişoara

A venit vacanța…..cu trenul din Franța…….strigam noi cu mulți ani în urmă şi ne bucuram de cele câteva luni îndreptându-ne marea majoritate către bunici aşteptând cu nerăbdare să ne scăldăm în râul care tranversa satul.

De atunci însă treburile s-au mai schimbat şi astăzi sfârşitul clasei a treia din cadrul şcolii generale nr. 24 din Timişoara a fost sărbatorit cu mare fast prin intermediul unei serbări cu participarea părinților, bunicilor şi alți prieteni şi împreună s-au bucurat de bucate alese, voie bună şi spectacol.

De această dată la închiderea de an şcolar la acestă serbare am fost plăcut surprinşi de un mini-recital din partea unei d-şoare, Roxana Gîrda, dedicat colegilor ei cât şi celorlalți prezenți la această serbare, un recital în urma căruia noi, toți cei prezenți, am rămas plăcut impresionați de vocea acestei d-şoare Roxana căreia personal îi doresc mult succes pe acest drum de interpretă de muzică populară.

Și pentru a vedea şi d-voastră despre ce d-şoară este vorba şi care este acest mini-recital, oferit colegilor săi şi celorlalți prezenți, care pe noi ne-a impresionat vă las să urmariți înregistrarea de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails