Copiii nostri !!!

Nu este chiar un articol ce vreau eu sa scriu.
Este un ''strigat'' de parinte disperat. Se spune peste tot ca parintii sunt de vina atunci cand copilul o ia putin pe langa drum. Acest drum, tu ca parinte, te straduiesti sa-l faci cat mai drept cu putinta. Vorbesti cu el, copilul, ii arati cam tot ce este rau, il sfatuiesti si esti langa el atat cat de mult poti.
Cand scapa in lume atunci apar problemele.

Copiii ies afara, se plimba, merg la Mall si in alte locuri unde tu, ca parinte, nu ai vrea sa-l vezi. Tu vrei sa citeasca, sa vada alte filme decat cele transmise pe la TV, sa faca altceva la calculator decat jocurile agresive si cu mesaje subliminale. El face cam ce vrea cand tu nu-l poti vedea.
Exista multe locuri(localuri) care vand bautura copiilor (chiar daca ei spun ca la 15 ani sunt mari si pot face ce vor!!!!), locuri unde ii lasa sa intre si nu ar trebu, locuri unde ii lasa sa fumeze narghilea (am inteles ca este o fita destul de noua). Liceele organizeaza Balul Bobocilor in cluburi de fite unde se fumeaza, se bea si parintii platesc aceste chestii si profesorii sunt de acord cu ele.
Societatea noastra este bolnava rau. Se imbolnaveste de jos, de la radacina, de la Copil. Chiar nu putem face nimic? Lasam totul asa? Lasam pe tarabe reviste si ziare cu porcarii? La TV aberatii de emisiuni?
Eu, in calitate de parinte, ce pot face???? Unde pot eu sa fac reclamatii acestor cluburi care primesc minori si le dau voie sa bea si sa fumeze si celor care incurajeaza acest comportament?

Autor: Daniela Mihalache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole Recomandate

Related Posts with Thumbnails